Mérey Andrea

1976-2018

Mérey Andrea 10 évig dolgozott a Café csapatában, olyan ember volt, akire a munkatársai, kollegái, barátai okkal felnézhettek, akit széles körben tisztelet övezett. Kitartó és megbízható munkájával a Café motorja volt, igazi anyatigrisként mindig kiállt a csapatért.

Életvidám, lelkesítő, közösségi emberként remekül teremtett kapcsolatot üzleti partnereivel, ügyfeleivel éppúgy, mint kollegáival.

A Café Kötelék Alapítvány díjat alapít Mérey Andrea emlékének, hogy életszemléletét, közösségi értékrendjét megőrizzük és a jövőben is építkezhessünk rendkívüli hagyatékából.

A díjat minden évben az a CAFÉS nyeri el pályázat útján, aki az adott évben sokat tett a Café Közösségért, hozzájárult a Café összgyarapodásához. Bármilyen értelemben, a normál munkaköri kötelességén túl hozzátett ahhoz, hogy a Café jobban működjön, olyan hellyé váljon, amitől jobb érzés bejönni, akár emberileg, akár szakmailag. Bárki pályázhat, aki szívvel-lélekkel hozzájárul a CAFÉ KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNYÉHEZ.

Hogyan lehet pályázni a díjra?

Töltsd ki a jelentkezési lapot magadról, vagy arról, akit jelölni szeretnél. Minden, jelenleg a Caféban dolgozó, vagy a Café Csoporthoz tartozó leányvállalatban dolgozó kolléga nevezhet és nevezhető.

A jelentkezésedhez csatolhatsz videót, küldhetsz képet, motivációs levelet, melyben a jelölésed indokolod, érveidet bemutatod.

A kiválasztás folyamata

A Kuratórium a beérkezett pályázatokat előszűri, és maximum 5 pályázatot közösségi szavazásra bocsát.

Mérey Andrea- Díj

Egy szobor, amely jelképezi, hogy a Caféhoz húz a szíved. Egy oklevél és 100 ezer forint értékű elismerés.

Díjátadó esemény

A díjat Andrea napon, április 18-án adjuk át a Café kávézójában, közösségünk körében.

Jelentkezési lap

Amennyiben van jelölted, kérlek töltsd ki az alábbi adatlapot. Add meg a saját és az általad jelölt személy adatait.

Személyes adataid

Jelölted adatai